Haluan v*tt***t*a

 Aamulla luin uutisen, joka toi mieleen "toksinen maskuliinisuus" sanaparren, jota paljon nykypäivänä viljellään. Sisuunnuin. Miksi toksisesta feminiinisyydestä ei puhuta yhtä paljon! Halusin kirjoittaa aiheesta, mutta siitä olikin yllättävän paljon kirjoitettu. Turhauduin. Olisin halunnut oikein kunnolla "kettuuntua", jotta olisin saanut ponneikkuutta kirjoittaa blogia taas. Korona-arjessani menee liiankin hyvin. Jotkut masentuvat ja ahdistuvat keväällä, kun huomaa muiden virkistyvän, sosialistuvan ja innostuvan. Minä kuulun porukkaan, joka vahvistuu pandemia-ajasta.

Minulla menee toisin sanottuna paremmin kuin koskaan. Voin hyvällä omatunnolla sanoa läheisille, että ei, en voi tulla koska korona. Voin piiloutua maskin taakse. Kiiltävä nenäni ei häiritse. Ihmiset liikkuvat vähemmän. Etäasiointimahdollisuudet kasvavat. Saan enemmän omaa aikaa. Voin hyvällä omatunnolla lymytä kämpillä. Ihmiset ajautuvat kriisiin ja pistävät arvonsa järjestykseen. Jokaiselle on tullut viimeistään tässä vaiheessa tietoisuus siitä, ettei koskaan tiedä mitä elämä tuo tullessaan. 

Haluan suivaantua. Haluan aggressiivista energiaa, tuttua v**utuksen tunnetta.

Tähän auttaa takuuvarmasti elämän ja ihmisten miettiminen. Alanpa listata asioita epämääräisessä järjestyksessä, jotka voisivat keljuttaa:

- koronarajoituksista ärsyyntyvät ihmiset
- poliitikot, jotka tekevät päätöksiä hataran tiedon perusteella (ei omakohtaista kokemusta)
- korostunut itsekyys
- kärsimättömyys
- raha ratkaisee (raha menee vääriin asioihin)
- stressi ajaa lyhytnäköisiin ratkaisuihin, eikä hyvää kehitystä tapahdu
- ajatusvääristymät (saavat usein ihmiset ahdistumaan tai/ja käyttäytymään oudosti)
- ihmisten aivot vastaanottaa herkästi negatiivisuuden (unohtaa hyvät jutut)
- suorituskeskeisyys (ja kuinka ihmiset lähtevät mukaan tähän - halu näyttää muille)
- toisten mielipiteistä korostunut ahdistuminen (itsensä tukahduttaminen)
- pinnallisuus ja kovat arvot
- se, ettei ole normi mennä töihin ilman rintaliivejä
- teeskentely (maailmankuvan vääristyminen)
- se, ettei lapset ja nuoret (eikä aikuisetkaan) saa tarpeeksi psykiatrista hoitoa
- ihmiset purkavat pahaa oloaan muihin (syyttömiin)
- ilman hyvää ei ole pahaa (paradoksi)
- kivut, joita ei ole "ansainnut"
- väkivalta (viattomat, avuttomat uhrit)
- narsistiset johtajat (ihmiset alistuvat heidän edessään ja antavat johtajan paikan kusipäille)
- suurin osa ihmisistä syö lihaa (eläinten kärsimys ei hetkauta)
- ihminen kykenee sulkemaan silmänsä ahdistavilta asioilta
- liiallinen autonomisuus (ollaan laumaeläjiä oikeasti; erkaantuminen siitä, mitä ollaan)
- vähä-älyiset uskomusjärjestelmät
- itseään toteuttavat ennusteet
- suurin osa ihmisistä elää päin v**tua, aiheuttaen kärsimystä itselle, muille ja ympäristölle
- ajatus, että muut ovat typeriä, itse on viisas

Ihmisten elämä täällä maapallolla on tuhoon tuomittua. Emme ole tarpeeksi älykkäitä turvataaksemme eloamme täällä. Monet haluavat lapsia, rakastavat heitä ehdoitta, mutteivät pysty miettimään tekojensa vaikutusta lastenlastenlastensa arkeen. Eivät joko välitä, eivät kykene välittämään, tai kehittävät omia uskomuksiaan. Uskottelevat aivoilleen, että kyllä jokin mullistava keksintö kehitetään ja elämä voi jatkua näin jeejeejee : Ei hätää, kaikki järjestyy. En ainakaan itse ala tinkiä mistään, sillä suurin osa elää kivasti. Minullakin on oikeus elää kivasti. Jes. Kiva elämä.

Minun uskomusjärjestelmä taas uskottelee omille aivoilleni tätä : Onneksi tulee seuraava sukupuutto. Sittenpähän elämä tämmöisenään tuhoutuu.

Pidän kuitenkin tärkeänä, että omilla valinnoillani pyrin vähentämään kärsimystä mahdollisuuksieni mukaan. Maapallo tuhoutuu joka tapauksessa. Mutta jos se on ihmisten aikaansaama tuho, eläimet ja ihmiset tulevat kärsimään suhteettomasti. Jos taas maapallo tuhoutuu esimerkiksi komeetan iskeytymisestä, kärsimystä ei kerkeä tapahtua pitkään.

Voin sanoa, että sain haluamani. Halusin v*tt**ntua. V*tt**nnuin. Uskomusjärjestelmäni toitottaa : Kyllä maapallo tuhoutuu nimenomaan ihmisten aikaansaannoksista, ja kaikki tulevat lopulta kärsimään suhteettomasti. Kiitos.

Kommentit